+385 99 527 13 60
0Proizvoda

Nema predmeta u košarici.

Product was successfully added to your shopping cart.

Akrilna boja 70mL - Ultramarin Plava

Brzi pregled

Akrilna boja 70mL - Ultramarin Plava

Cadence je visokokvalitetna akrilna boja pogodna za sve svrhe koja se koristi u dekorativnom slikarstvu, uređenju doma i općim zanatskim / hobi projektima.
Na bazi je vode i ne sadrži otrovne tvari štetne po zdravlje (CE & EN 71 norme).

Ima polumat izgled, a željena svjetlina može se postići lakiranjem. Postoji široka paleta boja, ljestvica boja koja se može međusobno miješati.
Apelira na različite potrebe svojim dugim vijekom trajanja i pakiranjem različitih težina.

Može se koristiti na drvu, mdf-u, sirovoj keramici, metalu, kamenu i platnu. Ima visoku pokrivnu moć zahvaljujući svojim posebnim pigmentima. Netoksičan je, lako se miješa, gladak je i kremast u skladu sa standardima kvalitete; Može se lako očistiti vodom i sapunom kad je mokar.

Može se koristiti na svim vrstama površina: drvo, mdf, platno, gips, gips ploče, smola, vosak, zid, tkanina, koža, stiropor, keramički porculan, polimerna glina, akvarelni papir, metal.

SKU: 0253 Ultramarine mavi 70mL

12,00 kn

Dostupnost: Dostupno

Detalji

Akrilna boja 70mL - Ultramarin Plava Cadence je visokokvalitetna akrilna boja pogodna za sve svrhe koja se koristi u dekorativnom slikarstvu, uređenju doma i općim zanatskim / hobi projektima. Na bazi je vode i ne sadrži otrovne tvari štetne po zdravlje (CE & EN 71 norme). Ima polumat izgled, a željena svjetlina može se postići lakiranjem. Postoji široka paleta boja, ljestvica boja koja se može međusobno miješati. Apelira na različite potrebe svojim dugim vijekom trajanja i pakiranjem različitih težina. Može se koristiti na drvu, mdf-u, sirovoj keramici, metalu, kamenu i platnu. Ima visoku pokrivnu moć zahvaljujući svojim posebnim pigmentima. Netoksičan je, lako se miješa, gladak je i kremast u skladu sa standardima kvalitete; Može se lako očistiti vodom i sapunom kad je mokar. Može se koristiti na svim vrstama površina: drvo, mdf, platno, gips, gips ploče, smola, vosak, zid, tkanina, koža, stiropor, keramički porculan, polimerna glina, akvarelni papir, metal.

Oznake proizvoda

Razmakom razdvoji oznake. Koristi jednostruke navodnike (') za fraze.

  1. Napiši prvu recenziju ovog proizvoda

Napiši vlastitu recenziju