Product was successfully added to your shopping cart.

Aluminijske duguljaste posude za jednokratnu upotrebu s poklopcima 21x15x4cm

Brzi pregled

KONAČNO; UŽIVAJTE U ČAK KUHANOJ I PEČENOJ ROBI - Iako većina običnih posuda za jednokratnu foliju ima tendenciju sagorijevanja hrane dok je u pećnici, naša je izrađena od vrhunskog aluminija koji omogućuje vrhunsku raspodjelu topline i poboljšani protok zraka te se ne lijepi. Jednokratni spremnici za foliju dimenzija su 21 dužina x 15 širina, duboki su 4cm i imaju kapacitet od 1kg.
‍ KVALITETNI KUHARI ZA NAJKVALITETNIJU HRANU - samo zato što su spremnici za hranu jednokratni, ne znači da bi trebali biti slabašni. Upotrijebili smo visokokvalitetni aluminij koji teškom jelu za pečenje daje veću snagu da se udobno nosi s težinom većine posuđa i veću trajnost za višestruku uporabu.
ČVRSTO ZAPOČENI POKLOPCI ZA OČUVANJE SVJEŽINE - Bilo da stvarate jela s zamrzivačem ili dijelite hranu gostima, aluminijski obloženi poklopci uključeni u jednokratne posude od aluminijske folije zaključavaju sav okus. Dizajniran je kako bi stvorio čvrstu brtvu koja smanjuje rizik od izlijevanja tijekom transporta, sprječava opekline zamrzivača i čuva svježinu mnogo dulje.
‍ POGODNOST I JOŠ PRIJATELJ ZA OKOLIŠ - Nema više punjenja sudopera posuđem kad god nešto umutite. Naši spremnici s zamrzivačima za foliju mogu se koristiti za pečenje hrane u pećnici, čuvanje u hladnjaku i posluživanje na stolu. Tave za pripremu zamrzivača također su izvrsne kao spremnici za goste, za spremanje ostataka ili nošenje hrane za kampiranje.
‍ KUHAJTE I PEKITE S POVJERENJEM - Stvarno cijenimo sreću naših kupaca. Zbog toga smo svoje posude od aluminijske folije poduprli poklopcima sa 100% jamstvom zadovoljstva. Imate problema s proizvodom? Jednostavno nas kontaktirajte i učinit ćemo sve što možemo da to ispravimo. Kliknite sada ‘Dodaj u košaricu’ i počnite iskusiti pogodnost izuzetno čvrstih tava s folijom!

SKU: 8536

1,20 kn

Dostupnost: Dostupno