+385 99 527 13 60
0Proizvoda

Nema predmeta u košarici.

Product was successfully added to your shopping cart.

Božićna girlanda 1.90m (prirodno snježna puna) za ukrašavanje doma, vrta u vrijeme Božića

Brzi pregled

【Veličina】 Približna duljina božićne girlande: 1,9 m. Dovoljno velike mogu se koristiti na raznim mjestima oko vašeg doma, kao što su stubište, kamin ili čak na okvirima vrata i prozora.
【Premium materijal】 Napravljen od PVC materijala za zaštitu okoliša i zaštitu od požara, možete je koristiti za ukrašavanje vašeg doma, dvorišta i vrta na Božić.
【Božićna atmosfera】 Savršeno za božićne zabave, vjenčanja, festivale. Idealan za kamin, uz stepenice, uz prozor, oko vrata ... gotovo bilo gdje ovog Božića, Ovaj vijenac pun ukrasa života idealan je način ukrašavanja vašeg doma ovog Božića.

SKU: 20515

6,00 kn

Dostupnost: Nije na zalihi

Detalji

【Veličina】 Približna duljina božićne girlande: 1,9 m. Dovoljno velike mogu se koristiti na raznim mjestima oko vašeg doma, kao što su stubište, kamin ili čak na okvirima vrata i prozora. 【Premium materijal】 Napravljen od PVC materijala za zaštitu okoliša i zaštitu od požara, možete je koristiti za ukrašavanje vašeg doma, dvorišta i vrta na Božić. 【Božićna atmosfera】 Savršeno za božićne zabave, vjenčanja, festivale. Idealan za kamin, uz stepenice, uz prozor, oko vrata ... gotovo bilo gdje ovog Božića, Ovaj vijenac pun ukrasa života idealan je način ukrašavanja vašeg doma ovog Božića.

Oznake proizvoda

Razmakom razdvoji oznake. Koristi jednostruke navodnike (') za fraze.

  1. Napiši prvu recenziju ovog proizvoda

Napiši vlastitu recenziju