+385 99 527 13 60
0Proizvoda

Nema predmeta u košarici.

Product was successfully added to your shopping cart.

RAJČIĆ & RIBIČIĆ d.o.o.


Rajčić & Ribičić d.o.o je firma utemeljena 2009 godine. Sa sjedištem u Zagrebu, Hrvatska. Prvo skladište s mješovitom robom otvoreno je u Brelima potom u Zagrebu gdje je danas sjedište firme.

U početku firma se bazirala na uvoz repromaterijala i hobby programa, no ubrzo se prebacila na uvoženje različitog asortimana prema potrebi kupca, jer naš cilj je omogućiti što veći izbor proizvoda po niskim cijenama hrvatskim kupcima i šire. S time se otvorila naša prva maloprodajna trgovina u Ul.grada Vukovara 226e, no ubrzo radi širenja asortimana i proizvodnje 2014. otvoreno je carinsko skladište, te osnovana podružnica u Splitu (Repromaterijali Ana). Naknadno se Rajčić & Ribičić d.o.o širi na istočno tržište te je osnovan Hobi-repro centar d.o.o. Mostar (BiH). Krajem 2014. godine izvršeno je preseljenje Hobi reprocentar d.o.o. Mostar (BiH) u poslovni i skladišni prostor čime su ostvareni preduvjeti za stvaranje respektabilne veleprodaje u Bosni i Hercegovini.

Veleprodajno sjedište koje se trenutno nalazi na Heinzelovoj omogućuje velikim kupcima da svoj posao grade zajedno s nama. Rajčić & Ribičić d.o.o opskrbljuje poduzetnike,škole,udruge,hobiste, vlasnike maloprodaje, cvjećare, umjetnike, srebrnare, kolekcionare i trgovce poludragim kamenjem sa svojim širokim spektrom asortimana.

Rajčić & Ribičić d.o.o isto tako uvozi za svoje klijente iz Europe proizvode iz Kine na kontejnerskoj bazi. Što to znači? Naša firma više puta godišnje posjećuje Kinu, gdje imamo svoje agente i za naše klijente naručujemo robu po njihovoj mjeri, pri tome slažemo najbolje cijene s dobavljačima iz Kine,vršimo pregovore za vas i uvozimo u hrvatsku uz 5% provizije.

Rajčić & Ribičić d.o.o , potiče rast hrvatske ekonomije sa otvaranjem tvornice u dalmatinskoj zagori i s time vraća život u hrvatska sela, jer smatramo da je bitno da i mladi imaju priliku ostati u svom rodnom kraju te se zaposliti.


Uvoz robe iz kine