+385 99 527 13 60
0Proizvoda

Nema predmeta u košarici.

Product was successfully added to your shopping cart.
Prethodno

Silikonski kalupi s oblicima za izradu kolača, čokolada, sapuna, gipsanih ili epoxy smola oblika 23x27cm

Prethodno

Silikonski kalupi s oblicima za izradu kolača, čokolada, sapuna, gipsanih ili epoxy smola oblika 4,3cm

Silikonski kalupi s oblicima za izradu kolača, čokolada, sapuna, gipsanih ili epoxy smola oblika 3,8cm

Brzi pregled

DIMENZIJE OBLIKA: 3,8cm
SILIKONSKI OBLICI: Naši mekani i neljepljivi silikonski kalupi omogućuju vam da lako uklonite osjetljivu hranu i oblike bez oštećenja. Neprianjajući dizajn pomaže pri lakom oslobađanju leda pritiskom na gumb na kalupima. Fleksibilni materijali znače da se lako čiste i skladište. Lako se puni i čisti, može se prati u perilici posuđa i ručno.
IZDRŽLJIVO ZA UPOTREBU: Raspon temperatura je od -40 Fahrenheita do 466 Fahrenheita stupnja (-40 ℃ do 230 ℃); Ova izdržljiva i fleksibilna silikonska posuda neće se napuknuti ili slomiti poput plastične posude. Vidjet ćete da je to najbolji proizvod za izradu čokoladnih grickalica. Nakon pečenja, ostavite kalup za pečenje da se ohladi 10 minuta prije istovara kalupa za bolji učinak.
VIŠEFUNKCIONALNA UPOTREBA: Može se koristiti u mikrovalnoj pećnici, pećnici, može se zamrznuti i u hladnjaku i zamrzivaču, s dobrom toplinskom vodljivošću za osiguravanje najboljeg učinka kuhanja i pečenja, ovaj silikonski kalup koji se ne lijepi odlikuje se posebno lakim istovarom kalupa, koji je gladak i savršen. Kalup se može koristiti za izradu pjene s kupolom, EPOXYija želea, pudinga, kruha, čokoladne bombice, kolača od sladoleda,gipsanih oblika, ručno rađenog sapuna itd.
MATERIJALI I SADRŽAJ: Kalupi su izrađeni od visokokvalitetnog silikona, fleksibilni su i izdržljivi kako bi zadržale svoj izvorni oblik i kvalitetu neprianjanja kroz više upotreba.
SILIKONSKI OBLICI ZA RAZREDU HRANE: Silikonski kalup izrađen je od silikona za hranu, ne sadrži BPA, ima jaku toplinsku vodljivost i fleksibilnost, što vam omogućuje da koristite silikonske kalupe sigurno! Veselimo se vidjeti vaše uratke, slobodno nam pošaljite što ste lijepoga kreirali s našim kalupima na Facebooku ili Instagramu ????

SKU: 8554

38,00 kn

Dostupnost: Dostupno

Detalji

DIMENZIJE OBLIKA: 3,8cm SILIKONSKI OBLICI: Naši mekani i neljepljivi silikonski kalupi omogućuju vam da lako uklonite osjetljivu hranu i oblike bez oštećenja. Neprianjajući dizajn pomaže pri lakom oslobađanju leda pritiskom na gumb na kalupima. Fleksibilni materijali znače da se lako čiste i skladište. Lako se puni i čisti, može se prati u perilici posuđa i ručno. IZDRŽLJIVO ZA UPOTREBU: Raspon temperatura je od -40 Fahrenheita do 466 Fahrenheita stupnja (-40 ℃ do 230 ℃); Ova izdržljiva i fleksibilna silikonska posuda neće se napuknuti ili slomiti poput plastične posude. Vidjet ćete da je to najbolji proizvod za izradu čokoladnih grickalica. Nakon pečenja, ostavite kalup za pečenje da se ohladi 10 minuta prije istovara kalupa za bolji učinak. VIŠEFUNKCIONALNA UPOTREBA: Može se koristiti u mikrovalnoj pećnici, pećnici, može se zamrznuti i u hladnjaku i zamrzivaču, s dobrom toplinskom vodljivošću za osiguravanje najboljeg učinka kuhanja i pečenja, ovaj silikonski kalup koji se ne lijepi odlikuje se posebno lakim istovarom kalupa, koji je gladak i savršen. Kalup se može koristiti za izradu pjene s kupolom, EPOXYija želea, pudinga, kruha, čokoladne bombice, kolača od sladoleda,gipsanih oblika, ručno rađenog sapuna itd. MATERIJALI I SADRŽAJ: Kalupi su izrađeni od visokokvalitetnog silikona, fleksibilni su i izdržljivi kako bi zadržale svoj izvorni oblik i kvalitetu neprianjanja kroz više upotreba. SILIKONSKI OBLICI ZA RAZREDU HRANE: Silikonski kalup izrađen je od silikona za hranu, ne sadrži BPA, ima jaku toplinsku vodljivost i fleksibilnost, što vam omogućuje da koristite silikonske kalupe sigurno! Veselimo se vidjeti vaše uratke, slobodno nam pošaljite što ste lijepoga kreirali s našim kalupima na Facebooku ili Instagramu ????

Oznake proizvoda

Razmakom razdvoji oznake. Koristi jednostruke navodnike (') za fraze.

  1. Napiši prvu recenziju ovog proizvoda

Napiši vlastitu recenziju