+385 99 527 13 60
0Proizvoda

Nema predmeta u košarici.

Product was successfully added to your shopping cart.
Prethodno

Božićna lanterna/fenjer na baterije, realističan izgled s božićnim uzorkom 21x11cm

Prethodno

Božićna lanterna/fenjer na baterije, realističan izgled s božićnim uzorkom 21x11

Božićna lanterna/fenjer na baterije realističan izgled s božićnim uzorkom 21x11cm

Brzi pregled

❄️ Tražite svečani blagdanski ukras s kojim ćete ove godine podići atmosferu u vašem domu? Naše LED dekoracije su prekrasan dodatak ovih blagdana!
❄️DIMENZIJE: 21x11
❄️Ova svjetiljka s božićnim uzorkom u obliku s nekoliko izreza na blagdansku temu je savršena dekoracija u vrijeme Božića.
❄️Unutra sadrži LED svijeću kako bi osigurala lagani sjaj. Za rad LED -a potrebne su 2 x dvostruke A baterije (nisu uključene). Prekidač se nalazi ispod fenjera.
❄️Može se postaviti ispod bora, na prozorsku dasku, po cijeloj kući, pa čak i na otvorenom na suhom mjestu. Odličan je blagdanski poklon! Vaši će najmiliji cijeniti ovaj zabavni blagdanski ukrasni predmet

SKU: 21857

Redovna cijena: 120,00 kn

Special Price 96,00 kn

Dostupnost: Dostupno

Detalji

❄️ Tražite svečani blagdanski ukras s kojim ćete ove godine podići atmosferu u vašem domu? Naše LED dekoracije su prekrasan dodatak ovih blagdana! ❄️DIMENZIJE: 21x11 ❄️Ova svjetiljka s božićnim uzorkom u obliku s nekoliko izreza na blagdansku temu je savršena dekoracija u vrijeme Božića. ❄️Unutra sadrži LED svijeću kako bi osigurala lagani sjaj. Za rad LED -a potrebne su 2 x dvostruke A baterije (nisu uključene). Prekidač se nalazi ispod fenjera. ❄️Može se postaviti ispod bora, na prozorsku dasku, po cijeloj kući, pa čak i na otvorenom na suhom mjestu. Odličan je blagdanski poklon! Vaši će najmiliji cijeniti ovaj zabavni blagdanski ukrasni predmet

Oznake proizvoda

Razmakom razdvoji oznake. Koristi jednostruke navodnike (') za fraze.

  1. Napiši prvu recenziju ovog proizvoda

Napiši vlastitu recenziju